Trio Gente

Velkommen til Trio Gentes hjemmeside.

Trio Gente spiller klassisk musik og folkemusik med kammermusikalsk tilgang – i kulturhuse, sognegårde, herregårde/slotte, kirker, biblioteker, gallerier, i fri luft – og hvor der ellers ønskes vor medvirken.

Instrumenterne: Vore instrumenter er spændende og sammensætningen er varieret  og farverig: Tværfløjte/blokfløjte/tinwhistle, nyckelharpe, harpe, harmonium, guitar og forskellige rytmeinstrumenter – ikke ved hver koncert – men efter musikkens art..

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Trio Gente

  1. Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Der er lukket for kommentarer.